Kom ons bezoeken op stand 611 & ontdek wat de leasing van een ambulance bij Fraikin voor u kan betekenen!

Sinds de start in 1995 groeide INFOPOL uit van een regionaal initiatief tot dé referentie in uitrusting van politie-, bewakings- en veiligheidsdiensten voor alle aankoopverantwoordelijken en beslissingsnemers uit de volledige veiligheidsketen binnen de Benelux.

Op XPO112 worden alle diensten en producten gepresenteerd die nodig zijn voor een interventie bij een ramp, ongeval, brand of andere dringende interventie. Dit vanaf de binnenkomende oproep op het noodnummer 112 tot het binnenbrengen van de patiënt  in de spoedafdeling of het neutraliseren van de ramp.

INFOPOL I XPO112 wordt georganiseerd onder de Hoge Bescherming van Zijne Majesteit de Koning.

 

http://www.infopol-xpo112.be